Ukoliko se ne varam, UAD (Universal Audio) je Mackie proizvodna linija. Nisam imao prilike da je cujem. Znam da mnogi ljudi hvale UAD-1 Cambridge EQ...... na zalost, ja nemam iskustva, kao sto rekoh. Zbog toga se ne usudjujem da cenim njihov DSP, ali bih bio zahvalan ako je neko testirao Uad ili Digi sisteme, da podeli iskustva sa nama. Ja ipak, nisam protivnik DSP sistema, jer sam se i sam odlucio za RME Hammerfall DSP System Multiface.
Mozda je, algoritamski, cela souncard scena dozivela vrhunac. Tu se slazem sa Divinerom, takodje je u pravu sto se tice odnosa hardverski modul = softverski. I Sandrob je u pravu sto se tice kvaliteta Powered plug-ins. Jednostavno, sjajni su, i koriste malo CPU snage.
Moj zakljucak: rad sa ovako dobrim, pro i vrhunskim uredjajima je toliko osetljiv u svom kvalitetu, da se i najmanja greska primeti..... Ako ne znam da koristim EQ i moje uho, tesko da ce mi UAD-1 Cambridge pomoci..... Ukoliko ne znam kompresiju.... pobedice me pametan momak sa Creative Live kartom.
|