Thread: Nuendo 2.0
View Single Post
Old 24-04-2003, 11:35 AM   #4
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by rumski
Trebalo bi da Cubase SX bude najmocnija alatka u svetu muzicke produkcije, a Nuendo u domenu medijske produkcije. Ono sto sam video, ali ne i testirao, jeste da Nuendo u sebi prakticno sadrzi SX obogacen dodatnim opcijama poput veceg broja plug-ins za produkciju i postprodukciju 5.1, 6.1, 7.2 ili 10.2 zvuka za filmove, video igre..... dakle, nije skoncentrisan na ono sto nama treba. Ipak, mislio sam da su identicni "ispod haube", ali me je "uzdrmao" clanak na Cubase forumu koga obavezno treba procitati:
http://forum.cubase.net/forum/Forum2/HTML/046426.html
Ne vjeruj praznim pricama kao ni rekla, kazala komentarima! Ljudi ponekad preuranjeno zakljucuju !

Inace Nuendo 2 bi trebalo da bude mocna alatka, po tehnickim sepcifikacijama jaca cak i od SX-a ! Probao sam i Nuendo 1.5, 1.6 i kada se uporedi sa SX-om skoro da su identicni sem nesto malo boljeg izgleda SX-a i nesto vise funkcija za rad sa MIDI-jem (opet SX) ! Cinjenica je da je SX preuzeo engine od Nuenda (identicno se ponasaju, odlicno funkcionisu) ne znaci i da je losiji, kao i sto izrada Nuenda 2.0 pre SX 2.0 ne znaci da ce SX-u nesto faliti (cini mi se da ce opet imati zajednicki engine, SX nesto vise MIDI alatki, Nuendo multi-medijsku podrsku)!

diviner is offline   Reply With Quote