Uff...nisam se ovde javljao, baš dugo...Iskreno nisam baš ni držao mnogo moje gitarsko sekirče u rukama...Neka druga interesovanja (da ne kažem problemi) okupiraše moje slobodno vreme...
Ali evo, da vam čestitam ovu Novu Godinu i sve prošle i buduće praznike...
Nisam baš u poslednje vreme sklepao ništa baš pametno i novo, pa malo naterah sebe da sviruckam na poznate teme, da ne zardjam mnogo ( mada počeli prsti da otkazuju poslušnost, za ovo sam se malo i pomučio...i nekako iz valjda trećeg pokušaja ispade ovo što ćete čuti. Mislim da dosta liči svircanje na original, osim što je boja gitare "moja" ostalo je...kopija...tu i tamo nisam baš uspeo da skinem baš sve "fore i fazone" ali to se od mene ne može ni očekivati, ipak je autor ove muzikice možda i "najbolji gitarista na svetu...celom...a i šire...ko taj stil voli". Ja i nisam baš ljubitelj svega što on svira...nešto mi se svidi a nešto teško varim ali sada je to nebitno.
Ovo je bila moja vežba a i želja da čujem kako moj obnovljeni RG550 sa teškom artiljerijom EMG-a zvuči...pa poslušajte...ko želi...Nemojte biti mnogo kritični prema meni...ipak je ovo samo jedna muzička čestitka...
Stari gitarski hitić...
Svako dobro narode...