View Single Post
Old 23-08-2018, 03:45 PM   #3
rackko1986
Junior Member

Default Re: Muzika USB kartica za live???

Izvinjavam se sto malo kasnim sa odgovorom, bio sam zauzet ovih dana..Elem hvala na odgovoru, jako koristan post o nacinu funkcionisanja karti, u mnogome ce mi odrediti dalji put za kupovinu karte...Inace trenutno posedujem neki dell-ov lap top sa i3 procesorom, i 8 gb rama, i hardom od 500 gb, i to radi vrlo fluido kad ja pokrenem te vst-ove koji mene zanimaju i nemam problema s time...E sad kako bi to radilo sa eksternom muzickom, pitanje je..U svakom slucaju ubezo nakon kupovine muzicke ide i promena lap topa, dacu nesto malo vise para da uzmem solidnu masinu koja bi uopste radila stabilno i rastereceno, da nema nekih "glitcheva" i ostalih cuda...Trenutno sam zapeo oko muzicke karte, lap top cu lako resiti...Elem taj babyface, kako mu se krece cena? Koliko videh sad je izasao novi babyface PRO, ako sam ja to dobro ispratio?? I ako moze konkretna preporuka, kakvo i koje prosirenje traziti za vise izlaza? To ce mi nedvosmisleno trebati, a nisam se dosad susretao s tim, pa mi recite malo konkretnije sta da trazim??? Unapred zahvalan, pozdrav
rackko1986 is offline   Reply With Quote