View Single Post
Old 17-05-2018, 11:06 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Dokle vise plaginova?

Ne zvuči bolje. Nego je sad sve to postala skoro pa stvar politike. Ne mislim na onu dnevnu i lokalnu, nego je svetski trend da se ciljano proizvodi za predškolski uzrast. A svi stariji u što većoj meri - da se vrate na taj nivo!

Dok nas ima slušalaca (živih preživelih), dobra pesma će naći put, ali više neće ostvariti ekonomski plan. Takvo vreme je da, može da se slobodno postavi pitanje - želiš li zaista dobru pesmu ili želiš da ostvariš ciljani medijski udeo?

Ništa novo nisam rekao, ovo se svodi na profilisane teme u gotovo svakoj oblasti. Diletanti su kuvari, diletanti su diplomci, lekari, profesori, muzičari, diletanti su vođe, sve ono što se od 70-ih dešava u ekonomiji - prelilo se na sve ostale društvene oblasti... Diletant-IN! Eto. Da zaokružim sa geslom.

Neko odlaže neko debelo sranje. I mi sad živimo u tom odlaganju... Odloženi život...!

E sad, da se vratim u Rumski...i da uporedimo sa nekim supermarketom gde ima tona jeftinog alata, raznih burgija, baterijskih bušilica i odvijača...a nikad goreg fušeraja od nameštaja po nikad grđim cenama...u smislu odnosa plaćeno/dobijeno...

E isto ti je i ovde. Sva muzika sveta se desila na 9-10-15 uređaja pre X godina... a otkad imamo 769 "standardnih" kompresora... Više nismo imali za šta da ih imamo...

Ima muzike,filma,pozorišta,umetnosti i danas, nisam baš toliko crknut...ali treba "rašlje" da je nađeš...

Postoji nešto što se zove "osećam zvuk i znam šta treba da se uradi, a čime - nije baš ni bitno!"

Stvar se svodi na to čime je tebi lakše da dođeš do onoga što si hteo. Kraj.
No, danas je to težak odgovor! - A šta si ono hteo?

Eto.

Bockie is offline   Reply With Quote