Pozdrav vaso,hvala na odvojenom vremenu za odgovor
Ovo mi se svidja ,citiram : "Azmafon i kamena vuna će u najbolju ruku napraviti da malo tiše čuješ bebu koja plače, a da komšija malo tiše čuje doboš i vokal."Meni ovo zvuci kao jedina solucija,ili da bi trebalo da zaboravim na zvucnu izolaciju i studijske monitore, da nabavim sluske i da na njima samo radim (sto se ne preporucuje bas).Sta mi je ciniti onda? Definitivno bih mogao da smirim stojece talase ,refleksije i ostalo ,al opet to je akustiski samo ,meni treba bas zvucna prvo.(Btw,stojece talase i ostalo nemam instrumenata da merim u sobi nit znam kako se to radi).Kupovati monitore ili ne? raditi na sluskama samo ,pa master slati drugima da mi rade? Ali ja bas zelim da radim sve sam ,u tome mi i jeste čar produciranja...

Iskreno pre bih voleo da zvucim sranje,ali makar znam da sam ja to radio i bio bih ponosan ,nego da mi dodje neki martin garrix ili kshmr i da "izghostproducira" traku za mene i wow odjednom da budem do jaja.Dajte resenja,nece valjda ovaj thread da ostane neresiv ,ima sigurno ljudi koji citaju i koje zanima isto ..hvala vam