View Single Post
Old 03-01-2018, 03:36 PM   #3
Eyezblur
Junior Member

Default Re: Eve Audio SC 207 + zvucna izolacija pomoc

pozdrav blaster,hvala na obrazlozenom odg.
za monitore mislim da mi je jasno,to sam definitivno znao i bez da pitam ali dobro nema veze za adame sam citao ljudi mnogo imaju problema sa njima,te distorzija te hiss zvukovi ,te ovo te ono nema bas dobre ocene (osim sto hvale kako zvuce) ,a i deluje mi mnoogo jeftino sklopljen i kineski zato brzo riknjava ,dok za eve kazu da je malo vise "tolerantniji" i bezbednija kupovina ,dok visoki nisu zamarajuci i posle dugih sesija.Zato sam i ovde da cujem pravo misljenje .Ali svakako obrni okreni mozda zavrsim i sa nekim parom jbl-a lsr 305 cisto da imam nesto ,ali opet ja definitivno moram da resim prvo zvucnu izolaciju.Znaci kazes da je odprilike nemoguce resiti to azmafonom? ljudi po netu kazu da su resavali problem po tom pitanju.Ili mozda pluta? Ovako sam ja nesto procitao : 4cm azmafona ,pa kamena vuna (ili nesto slicno) ,pa medjuvazdusni prostor 4-6 cm pa onda gipsane ploce i da se lepo sve izgletuje na kraju.Odprilike bi izgubio nekih 12 cm od sobe sto nije tako strasno.Kazu da smanjuje buku maximalno ,i da su veoma zadovoljni time.E onda posle tek sto kazes za niske frekvencije kupio bih bass trapove po uglovima i posle samo po koj absorber za srednje i visoke frekv iza mene (doduse vec jedan imam kao sto sam napisao).Nemoguce da u 21. veku i dalje ne postoji solucija da se zvucno izoluje soba ,nekako mi to zvuci "neandertalski"

Last edited by Eyezblur; 03-01-2018 at 03:39 PM.
Eyezblur is offline   Reply With Quote