View Single Post
Old 18-12-2017, 11:50 AM   #17
jocasrb
Member

Default Re: Mic BM 800 - misljenje?

E drago mi je da ima jos nekog sa predlozima...jer se ja ocito ne razumem previse u opremu...
Trenutno sto posedujemo je Tbone SC400...zvucna kartica je: Scarlett Focusrite 2i2 (2.gen)...u kombinacji ove opreme dobijamo ovo: https://www.sendspace.com/file/wlod65
Bolje je da ostavim ovako fajl pa da moze svako ko je zeljan da pomogne moze i da cuje...
ako bih trebao da dam komentar vokala: meni zvuci ovo mnogo flat...i mislim da je to do pretpojacala u focusrite-u...da je unutra ubacen neki onako..jeftin..
naravno, verovatno i mikrofon ne moze neke specijalne rezultate da daje, ali cisto moje neko amatersko misljenje je da je vise do zvucne karte...
ali posto mi nemamo velikih finansija, treba nam 'dosta' vremena da skupimo i za 57icu od naseg snimanja, ideje da kupimo preampove ili novu zvucnu (300+ e) su samo dobra ideja za sad...jer ako tako razmisljamo najmanje 3 god bi nam trebalo...a opet treba i nov mikrofon...

a kupili bi 57 jer je, kako vidim po netu, dobra i za instrumente, snimio bih gitaricu na njoj i mozda neku perkusiju...i dodatno: oprobao bih vokal (reperski, cesca je ta situacija) na 57ici...mislim da ce da da drugacije snimke, mozda i korisnije od ovog tbona sc400...

@bockie...hvala na predlozima naravno, ali eto, te cene mikrofona sto ste predlozili mislim da i nisu prevelike ali nekako nam se ne uklapaju u biznis plan studija
jocasrb is offline   Reply With Quote