View Single Post
Old 17-12-2017, 08:31 PM   #3
sira
Senior Member

sira's Avatar

Default Re: Molim pomoć za rješavanje akustike u prostoru

Pa nekako smo i mi postali malo ozbiljniji, pa nas prostor sve više nervira, i stalno pričamo, kako to treba jednom sredit, neće to bit apoteka sigurno, prešlampavi smo mi za to, u biti se nije promjenilo ništa u prostoru otkako smo se uselili u njega prije 7-8 godina, samo se nakupilo puno smeća, i imamo puno bolju opremu, zvuk se s boljom opremom i našom usviranošću popravio, ali sad želimo da bude još bolji

Ovo na slici nismo mi, nego prijatelji iz Justin's Johnsonsa kad su snimali demo za jednu pjesmu, jedino je tu naš bubnjar "Nemanja strašni" onaj što maše, ja nisam na slici, držim mobitel, a inaće u bendu sam "Komesar" onaj stari sijedi u spotovima u zlatnoj košuljici

Nekidan je bila godišnjica da je Frane iz Omiša otišao iz benda, a preselio se i u Zagreb, u međuvremenu je prijatelj (isto Frane "Obervaser" - Priko Vode - predio Solina) bio uletio da nam ne propadnu ugovorene svirke, a sad imamo novog pjevača, koji je u biti trebao bit prvi originalni pjevač i šta je najluđe i on je Frane

Last edited by sira; 17-12-2017 at 08:35 PM.
sira is offline   Reply With Quote