Re: Bastenski filc
da, nazalost...
govorim o kontrolnoj sobi, tj reziji, gluvu sobu sam ostavio za prepravku tu su i dalje azmafonom punjeni paneli...
dakle prednji zid ispred konzole je podeljen na tri sekcije, leva i desna je kamena vuna, sredisnji deo je prirodni kamen (tretiran, tj ne truni se ne pravi prasinu). Sto je custom radjen na Agrosy dimenzijama i principu, (mogu slobodno reci da je bolji nego original btw) pa je tu problem jer je drvo/iverica crne boje, oba seta monitora su crni te se lako primecjuje prasina. Cak sto mi je i cudnije od svega je sto se ceo sto (mozda oko 2,5 m sveukupno) prekriva uvek cim se zavrsi sa radom, dakle imamo u studiju prekrivac neku tkaninu onako kao mikrofiber, i opet i pored toga se javlja prasina... Citao sam starije tredove gde su se neki zalili na bas dosta, neki da nema uopste, znas, ono kad je bila diskusija dal azma dal kamena itd, u mom slucaju bi ocenio da je prosecno. Nista alarmantno, nista preterano, te prostorije se koriste samo za muziku (dakle nisu studentske sobe ili mesta za prespavanje pa da mogu da ugroze necija pluca itd) ali nakon sredjivanja tog prednjeg zida je pocelo mozda malo brze da se skuplja prasina. i ja sam po prirodi dosta pedantan, pogotovo po pitanju studija, sve je uvek picikato sredjeno, nepusacka zona itd... kad uporedim "gluvu sobu" gde je azmafon i reziju gde je kamena vuna u mikrofilcu, u gluvoj sobi se javlja manje prasine definitivno... no, to je za neke druge teme...
dakle Nenade, ti mi ne savetujes da koristim paropropusnu foliju za cloud i za prve refleksije? toga sam se i ja bojao, da ne bude kao opna na bubnju pa da bruji. Ipak dakle agril filc pa ako treba i vise puta?
|