Ne slažem se sa tobom Žileteu
Devedesetih su nam donosili one bugarske kasete, pa onda ideš od dilera do dilera, stalno nešto tražiš, eksperimentišeš, kupiš na ćoravo, učini ti se. S druge strane pacovskim kanalima ti doturaju fanzine, dođe i pokoja Heroina iz Hr, s ove strane pratiš prvo Ritam, pa Ritam zabave, XZ, i tako redom.
Ja sam muziku godinama naručivao od jednog lika iz Niša, imao je nebesku kolekciju svega mogućeg i nemogućeg. Načujem nešto u Kramerovoj i Perinoj emisiji na Radio Politici, pa pitam, levo, desno, mnogo više smo se tada družili, informacije su išle od čoveka do čoveka, nije bilo Gugleta, pa na klik.
Ne znam, ja muziku ne delim na jaku, ili ovakvu, onakvu, samo na onu koja mi se sviđa, i na onu koja mi se ne sviđa. Pomenuo sam žanrove jer Fridom već milion godina neguje taj neki mračniji fazon, zato. Malo je, da ne kažem malo više zahtevniji za nekoga ko ušesa ne voli da izlaže klizećima u šesnaestercu.
U principu, u redu je i ako smatraš da je dobar mjuz samo onaj koji dolazi do tebe, međutim, u tom slučaju, ne bih se kladio da ne propuštaš neke mnogo dobre note.