View Single Post
Old 11-09-2017, 12:58 PM   #32
jocasrb
Member

Default Re: Kako spojiti ovoliko vokala?

Aj da ne otvaram novu temu...imam ideju da malo 'napunim' refren...najbolja referenca bi bila janzuov mix, konkretno na:

Aranske pare - refren

razmisljao sam kako da dobijem taj 'dubok'vokal sa obe strane...nekolko sati sam kopao po raznim plaginovima za haromnije...i poskidao sve i svasta, cak prvi put video kolko su dobro 'isprogramirani' neki od njih, konkretno "vielklang2", totalno real-time stvar, za mene novo (iako mislim da necu bash da ga koristim) haha

i posle svih probanih dodavanja harmonia...uglavnom kopija vokala pa oktava nize i tu doubler za levo-desno...ali totalno bezveze zvuci...

kad sam odustao od ovih plaginova na ideju mi pada da je izvodjac poslao taj dodani vokal gde je perfektno (skoro ) otpevano tako nize (cela oktava ili kolko god to)....ali ne znam, treba uskoro da zavrsavam jednu pesmu a mislim da bi taj efekat lepo upao na refrenu..Da li neko zna kako je ovo uradjeno ?

***molio bih janzua da ne odgovara odmah nakon ovog posta ako nije problem, nego da se jave neki drugi ljudi pa da probamo mi sami da resimo, mislim da je interesantnije ako vec nakon 2-3 dana nema odgovora, dobrodosao bih njegov odgvor tj resenje
jocasrb is offline   Reply With Quote