Quote:
Originally Posted by midilady
Opet i opet ista prica iznova. Ne trazim od kulina bana da se sve do detalja objasni, sto i nije moguce, nego makar neke stvari da se pojasne, neki detalji iz licnog iskustva, sta god, samo nesto. Ali nema veze, vidim da ne vredi raspravljati i da je post postavljen greskom ocigledno. I kao sto rekoh, pomoc bi dobro dosla makar kod jednog pitanja, ne mora niko da se zauzima i gubi vreme oko svih.
|
..nemoj se ljutit..probaj postavit drugacije pitanje: "vaša iskustva sa mesterom" ili kako vi masterirate..ma tako nekak.
Možda upali
Necu da kudim nikoga ali jedan vrlo cijenjen gost ovih foruma jednom u opuštenom razgovoru (gemištek) mi je otkrio:
" ima puno likova koji me ispituju za savjete..nekima odgovorim a nekime ne..ali uvijek nastojim odgovorit na glupa ili pitanja koja gube "kontrolu" zato
jer kad sam bio zelen i mlad ( u radu s tim poslom) toliko sam glupih ..ma kaj glupih odvratnih pitanja postavljao da me sada sramota. ALI NIKAD nisam dobio uvredljive odgovore!
E zato i nikada ne odbijam odgovorit naivnima, neiskusnima i totalnim neznalicama.. i necu da likujem niti pametujem prema njima!