View Single Post
Old 12-06-2017, 05:41 AM   #10
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Problem sa muz. karticom - Profire 610

Znaci momci, googlam malopre profire control panel blabla, i nista mi od pogodaka ne izadje, izadje mi rumski

Naime iz nekog misticnog razloga, od danas, oficijalno ne mogu da pristupim control panelu od profire2626 . Sve radi, asio radi, zvuk ima, ali ne mogu da pristupim kontrol panelu, kaze No Device Found, samim tim ne mogu da menjam routing i buffer size itd... A u panici sam moram da zavrsavam pesme, a nemam trenutno alternativu. Sve moguce sam uradio, instaliravao razlicite drajvere, pisao brisao, menjao kabl, na kraju sam izvadio TI fw kartu, i uboo direktno na integrisanom FW na ploci, ni da cuje da se podigne... Zvuka ima, sve radi, ali control panel mucak.

Windows je legalan, sedmica x64SP1, mnogo prljava... Posto na mom starom windowsu kog sam za svaki slucaj sacuvao, control panel radi (na istoj ovoj masini), kapiram da je nesto do OS-a, al nikako ne mogu da shvatim o cemu se radi.

Bilo bi dobro ako neko ima ideju.

EDIT: Mozda ce nekome znaciti ovaj napredak, naime, aktivirao sam hidden administrator kroz komandni prompt i dobio sam jos jedan nalog na racunaru Administrator, pored mog naloga koji je naravno admin i zove se Jan. I sada kad palim Windows imam mogucnost da biram Administrator ili Jan, kad biram Administrator, dize mi Windows, naravno bez mog desktopa, sa default podesavanjima, temom, programi mahom ne rade jer traze licence itd, ali profire control panel radi ! Dakle isti racunar, isti windows, samo drugi account i control panel radi, zasto do vraga nece da radi na mom accountu ?

EDIT2: Sad sam napravio jos jedan account i na njemu isto radi....

Last edited by Jan; 12-06-2017 at 07:33 AM.
Jan is offline   Reply With Quote