Quote:
Originally Posted by Rhino
Trudim se da ne primjecujem. Nemam drustvene mreze pa mi nije ni tesko...
|
Quote:
Originally Posted by Rhino
Dodje mi da uzmem i neki stari mobilni. Dakle ne smartphone vec old skul telefon.
|

Nokia Asha 210, evo vec 4 godine, qwerty, baterija 4-5 dana, sada mozda odem na neki matoriji Blackberry.
Dok u ovom prvom oko mreza, pokusati da se probijes/cujes bez njih je prakticno nemoguca misija (mozda i cena koju moram da platim na konto tvrdoglavosti i zelje da sacuvam mentalnu higijenu), za ovo drugo, nece me videti smartphone sigurno jos dugi niz godina.
Elem da se vratim na Banetov komentar:
Ovo prvo oko placanja za lajkove i slicno ne bih ni komentarisao na forumu, ko sto i znamo, masinerija radi 24h, sve za novac

. Bljutavo, nisko, neko i zivi od toga, mene vise i ne dotice toliko

.
Quote:
Originally Posted by spartakus
Drugo gotovi rackovi sa(templatovi) pa to je sad mnogo lakshe ranije si morao da ucish i da slushash i gledash dok ti oci ne pobele da bi reshio konflikt frekvencija koje se poklapaju.Ali zato sad dovoljno je da odesh na zenhizer i pokupujesh komlet lanaca sa vec unapred pripremljenim instrumentima studijski obradjenim.Neznash da svirash ma ni to ne predstavlja problem ima da se kupi takodje rack sa gotovim melodijama naravno moras da znash da citash dali je melodija iz C ili F(ko nezna da cita moze da pozove komshiju).Efekti takodje sve gotovo i spremno samo pripremi karticu i sve cemo da sredimo.
|
Licno sam skinuo 2-3 drum reck-a za Ableton pre godinu, godinu i po da vidim sta oni rade sto ja ne radim i obrnuto

. Kljuc je u semplovima koje koriste, realno nista sto i napredniji user ne moze da postigne, ali uz malo (slatkog) mucenja, slusanja i probanja. Opet za ozbiljno koriscenje mi je odbojan takav vid gotovog materijala. Ipak su moji homemade drum rack-ovi i razni preseti meni blizi