ne znam za vas ostale, ali ja jos ne bih narucivao sa sajta direktno... ne zato sto ne verujem thomannu nego zato sto ne verujem koja smo mi banana od drzave... nismo u eu, i zbog toga za svaki proizvod mora da placamo 40-50 posto preko cene, ne njima, nego nasoj carini, mislim znam da ce neko da kaze da sve to tako mora i da je to po pravilima i ostalo, i kapiram sve to.... ali zasto bre bas mora (i dokle?) bas mi tzv "lideri u regionu" da budemo taoci ove drzave

jbg tu smo gde smo, ali doslo je vreme gde ni sa aliexpresa ne mozes da narucis a da te ne ocarine i oporezuju nasi, da ti se na kraju stvarno ne isplati cekanje... cak strane firme (mozda i thomann, ako vec i ovi u zhenshenu) shvataju problem nase carine i na paketima stavljaju cenu manju da bi pomogli kupcu, ali ne, bitno je da mora embargo na svaki proizvod, iako je jeftiniji od 50$, a ako carinik ne zna sta je taj proizvod ili je cudnog oblika, lako udari gugl search pa te zove da ti govori ne moze to tako prijatelju nas si naso da prevaris

... pa ne uvozim auto nego pop filter majku mu...

ko sto neko rece gore, vise se isplati ili naruciti za Hrvatsku ako neko ima prijatelja tamo (ali opet to posle treba da prenese) ili cimati neke domace firme koje neretko izlaze u susret pa dobijes i jeftiniju cenu nego na sajtu.
moja 2 docenta