Kao sto naslov teme kaze,uzeo bih jos jedan par monitora....Trenutno posedujem Adam A7...I poprilicno sam zadovoljan njima. Od drugog para monitora ocekujem da bude karakterno drugaciji od Adama,i da sa njim dobijem stvari koje mi po malo fale na Adam-u A7.....
A to su...pod jedan masivniji low end...Koji je na A7,bar za mene,po malo "mrsav" i "anemican".
A i u low-mid opseg na Adamima nemam poverenja...
Fali mi i energije...Adami sviraju otvoreno,jasno i detaljno,ali po malo hladno,i bez energije... A posto se bavim ne samo snimanjem i miksanjem,nego i komponovanjem,aranziranjem....To ume da smara. Ne loze me
Za te dodatne monitore razmisljam se izmedju KRK Vtx6....I Fluid audio FX8.
Trenutno sam blizi odluci da odem da poslusam,i verovatno uzmem Fluid audio FX8. Sve sto sam nasao o njima na netu su sve same pohvale,a i kazu da sviraju poprilicno duboko,do 35Hz. Ali nisam iskljucio ni ove KRK,a razmotrio bih i neke druge monitore,ako imate imate predlog za jos neki monitor koji bi bio dobra dopuna Adam-u A7?
Soba mi nije velika,od prilike 3,2 sa 3,4m...Delimicno akusticki uredjena za sada,ali radi se na tome da bude dobro uredjena.