pitanje oko agrofilca je i meni tek krenulo da se mota po glavi tek kad sam jedan deo studija sredio... i sredio sam ga azmafonom, pa preko toga ne jedna, nego dupla "mikrofiber" tkanina, vazduhopropusna, rekoh tad ajde kad vec imam dosta tkanine, stavicu dvaputa, jer mi taj deo bas osvetljen ne zelim da se providi kroz tkaninu rostilj ili tako to, sto je sigurno sigurno je. i stavim 2 sloja, i moram priznati da iako je samo azmafon, ipak ima prasine...siguran sam da sam stavio samo jedan sloj imalo bi vise... znam kako je pre bilo, radio sam samo prednji zid, stalno brisem desk i monitore, vrlo sam pedantan po tom pitanju, nikad nisam imao "svadju" sa prasinom, dok nisam odradio ovo delimicno...dosta opreme ima i plus mikser, sve to pokrivam kad se ne radi, ali ma koliko cistio opet se javlja, tako da moj ti je savet da bez obzira sta stavljao ipak stavljas agrofilc, slazem se da def ima manje nego li od kamene vune, ali ipak nemoj misliti da nema uopste kad stavljas azmafon...
i meni deluje vrlo prozirno i prozracno, za sad razmisljam da stavim bar dva sloja za cloude, ako ne i 3 posto je jeftino, jedino ako me NLP ne odgovorori da to ne valja