Thread: Mono Banana
View Single Post
Old 22-12-2016, 10:01 PM   #7
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Mono Banana

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nisam rekao da instrumental nije važan, nego da (meni) u ovakvoj numeri nije važno autorstvo nad instrumentalom. Pa sam uporedio instrumental sa filmskom scenografijom.

Pozdrav,

Vasa
e da, pod tim sam mislio Vaso to sto sam rekao da razumem tvoje misljenje tj na sta mislis. da ne bude zabune. tu se vec slazem s tobom oko tog pitanja...
@UnderTheSun mislim da trebamo svi da podjemo jedan korak unazad da sagledamo malo vecu sliku. ljudi koji slusaju muziku se dele na one koji je slusaju kao zaljubljenici takoreci audiofile, i one koji vole da cuju ako se razumemo... e sad, mi smo u ovoj prici, konkretno, neko ko voli da cuje, i nije nam bitno ko je sta radio kako s cim, bitno nam je samo da je dobro servirano... dal je to dobro za kulturu, drustvo ili socio teme to je vec druga prica koja ne bi imala kraja.
evo ja sam cuo za doticni bend, slusao par pesama tu i tamo, nikad nisam video kako i sta rade (mozda bi trebao!) jer me neke druge vode nose, tako da kad sam cuo numeru na pamet mi nije palo dal su ukrali ili nisu... ko sto 90% balkana generalno boli uvo dal je Brega ukrao pola svoga muzickoga rada, ili ceca jeca mica itd itd... daj narodu leba i igara
a na tvoje pitanje oko semplova konkretno moj stav je, naravno da vise postujem muzicare koji sve sami odrade, svaki zvuk, pogotovo ako to zvuci fenomenalno kapa dole za trud, ali je tu vrlo bitnija energija, harizma... meni daj celu njihovu pesmu da je izvedem, ne bi zvucalo recimo ni pola ko sto oni izvode... e u tom pogledu mislim da je TO bitnije negoli muzika,semplovi...
pozdrav
BlasterMaster is offline   Reply With Quote