Prvo niko nikoga nije ponižavao. Zloupotreba
jeste. Zar stvarno mislite da možete da kačite
oglas koji se, nakon niza usluga, završava sa:
Quote:
- Garantujem vrhunski kvalitet!
|
...gde god vam padne na pamet?!
Pa na šta bi ličio Forum ?! Kad bi svako nešto radio gde misli da je prikladno... ...al' ajd' da ne završim ovu misao...
Lenjost jer ste mogli da vidite da postoje oglasne rubrike, a ovo što ste postavili je upravo
oglas. Pa mogli ste da pitate u krajnjem. Uvek se trudim da budem predusretljiv, siguran sam i ostale kolege, na iskrena pitanja....
Kad uđem u nečiju kuću pogledam da li ima negde složenih cipela pre nego što se izujem, a ako ne, pitam da li se uopšte izuva i gde je to...
Sticajem okolnosti
Pravilnik je zbog preseljenja sajta završio u rubrici "komercijalni oglasi", iako je ranije bio u rubrici "prodajem,nudim", to ćemo ispraviti...iako i tamo stoje
vidno postavljeni tzv."sticky"-ji sa apdejtima pravilnika, ali trebalo je ne biti lenj.
A ovo što ste vi, poštovani, postavili - je
delatnost! (tačka 5. Pravilnika)
Pa tako može biti tretirano samo kao "komercijalni oglas"...a tamo, gotovo sam siguran, niste gledali, jer bi ste videli i pravilnik, pa otuda termin "lenjost" iza kojeg
apsulutno ostajem. Uvreda dakle nema, to su činjenice.
To nije bio "mali oglas" , koje Forum
besplatno pruža svojim članovima, kao vid podrške - da ljudi razmene po koji komad opreme.
I umesto da sledim upute koje treba da sledim kao moderator, opet ja na tapetu jer sam ostavio post, misleći da ću uticati na nečiju svest da ipak pokuša da nešto ispravi... I evo izvinjavam se samom sebi što sam pokušao!
Izvolite se javite ponovo, sada članu
diviner-u, i pod
izuzetno povoljnim uslovima možemo ostvariti saradnju a vi reklamirati vašu
delatnost na mestu predviđenom za to u skladu sa vašim potrebama.