Re: Mono Banana
Odlicno, bas me i interesuju misljenja. Doduse nisam bas postavio pitanje u tom pravcu vezano za licence, iako znam da postoji licence clearing, ali dobro je i da si to spomenuo. Nekako mislim da to kod nas i nije zastupljeno i da Lampshade Media koja je ovo i izdala zajedno sa njihovim albumom Munje Nebeske i nije to odradila. Da jesu, verovatno bi 50% stvari sa albuma il bile izbrisane ili na on hold, posto su stvarno imali mnogo "instant" resenja.
Naravno, momcima svaka cast nije mi cilj nikog da blatim niti ugrozavam neciji rad, mozda ih masta nekad i zagolica pa naprave nesto svoje, samo me interesuje kada takve stvari prelaze granicu dobrog ukusa i koja je poenta da mladi ljudi koji hoce da se dokazu koriste ovakve stvari. Vidim da se to cesto radi, a njih sam sasvim slucajno uzeo za primer.
Awacs, mislim da si sad previse banalizovao stvar, kako mislis da instrumental nije vazan, ako bi mogao malo da mi obrazlozis to? Na primeru je sve iskorisceno i aranzman, instrumenti, hook, nece bas biti da nije vazno..
Nesto nisam misljenja da je masa cupkala zbog tog texta, vise ce biti da je zbog tog groova...
|