View Single Post
Old 22-12-2016, 05:22 PM   #2
VXG
Junior Member

Default Re: Kompozitor, orkestrator, notograf

Poštovani, ponudio sam usluge u vezi sa komponovanjem, pa sam smatrao da je najlogičnije da ih postavim u odeljku koji je kompozitorima i namenjen, tim pre što sam u njemu zatekao slične postove. Ali izvinjavam se ako sam time narušio bilo koje od pravila ponašanja!
Međutim, ako ste mi već obrisali post, smatram da je trebalo da me opomenete i uputite me kako da se pravilno oglasim. Umesto toga, Vi ste moj postupak deklarisali kao ''zloupotrebu'' i odraz ''lenjosti da se pročita bilo šta''. Reci te mi, molim Vas, s kojim pravom mi upućujete takve optužbe?! I šta je to ''bilo šta'' što je trebalo da pročitam?!
Inače, nisam uspeo da pronađem pravilnik u vezi sa oglasima ovakve prirode, te bih bio zahvalan ako mi neko u tome pomogne. Takođe, svestan sam da ovim postom rizikujem da budem optužen za ''raspravu sa moderatorima'' (ČLANOVI - Pravila pona?anja (obavezno pročitati)!), što mi nije cilj. Ali pošto Vi mene javno ponižavate, princip mi nalaže da Vaše ponašanje javno i prokomentarišem!
VXG is offline