View Single Post
Old 25-11-2016, 12:40 AM   #7
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: C5+SSD4+JBridger muke i nevolje!

samo njuzda nas tera na novije, ja sam mogao raditi i dalje i u sx 3, ili c4 i 5, ali eto sta nam rade... ili si u najnovijim desavanjima ili te nema, muci se, snalazi se, i sve moras pratiti i novi daw, i vst, vsti, i procesor, i maticnu, i ram, i ssd, i windows,, burka!! a para nema od pesama haha , retki zaradjuju koji imaju jebena poznanstva i ustalite seme.. retki se ubace negde , . i jebat ga!! .. ja kad pogledam c5, pa sve za moje potrebe je imao, samo da je bio 64bit, nek izlazi sta hoce, ali teraju te sa tim dodacima (vsti , vst ) u njima, bas sa tim sto noviji manje CPU vuce..

evo sad imam od pre par meseci i7 6700k, 32gb ddr4 3200mhz lxp, ssd 3 komada, asus ploca, gtx grafa, full modularno napajanje 80plus gold, i sve to, i opet sve najnovije na njemu, i nista to nije specijal optimizovano, sve vuceee to dosta i na najskupljim kompovima. a bio sam do skora na quadu 9300 intel. razlika je sad kao ta tri quada 9300. al dobro su optimizovani programi za grafu 3d zasta sam i kupio. igre najmanje me zanimaju. al se sad moze i to na full svaka.

Last edited by branoy; 25-11-2016 at 12:44 AM.
branoy is offline   Reply With Quote