View Single Post
Old 08-11-2016, 08:54 PM   #7
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Koji telefon do 250-300e??

gledaj, kod nas u Srbiji, (ne znam da li planiras da narucujes online ili sta vec) se nailazi samo na dve verzije a to su C i F... C ima exinos oktacore, f ima quadcore i ona je namenjena za evropsko trziste... ali posto se doprema u evropu jaca verzija ta 910C koja je namenjena za kinu tajvan australiju itd, ima male razlike u performansama, baterija je veca ali isto traje zbog procesora... sajd baj sajd da ih testiras neki lapse, igre itd jedan bi bio nesto brzi od drugog, ali u realnom radu ti to ne bi osetio.
jedna stvar, Note4 je zaista dobar telefon, imam i njega, brz, brzo se puni, kamera solidna, jedino sto je eto malo veci kockastiji pa nije bas za u prednji dzep kad mu stavis futrolu ili bamper
uz to receno, ogradjujem se ako se odlucis za jeftine replike ili neke dubai verzije. takodje ne preporucujem da se uzimaju telefoni preko kerijera, bilo da su nasi ili internacionalni, to je veliki razlog zasto se androidi "lakse kvare", normalno, kad kupis tel koji je donesen iz usa sa at&t instaliranim kerijerom ili verizonom...zasto? zato sto stigne upgrade verzija koja ne odgovara i posle ne radi mi kamera, iskljucuje mi kad udjem u poruke, ne radi blic itd...
s druge strane 250 e za note 4 nov je nemoguce, on je oko 400-410 e u slobodnoj prodaji, tako da ne mogu za tebe da odlucim, ali ja bi bio vrlo rezervisan i skeptican ma koliko me ubedjivali to je samo slabija verzija itd, dubai verzija, itd, pogotovo sa 6 dana garancije...
ne znam koliko ti je hitno, note 4 je zaista dobar telefon, ali tolike pare ne vredi po meni, cene im stalno padaju, svaki dan izlaze telefoni...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote