View Single Post
Old 07-11-2016, 10:42 PM   #3
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: Koji telefon do 250-300e??

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
jel ti je bitna marka ili ne? velicina telefona generalno msm cim si imao note1 predpostavljam da ti nije problem ako ti je malo bulky telefon? jel ti treba polovan za te pare ili nov za te pare? i opisi za sta ti generalno treba, ako ti je brzina najbitnija, ili ako ti je bitna kamera i opcije itd ili dac za audio ako dosta slusas na telefonu, jacina zvuka itd...to dosta menja...
allrounderi su ti klasicni, samsung, lg, eventualno sony. to i sam znas
e sad ti malo budi konkretniji pa da ti ponudimo nesto
ja licno dosta pratim to izmenjao sam ih pun fishek pa ti reci sta ti je najbitnije...
Nov, nikako polovan. Bitna mi je brzina, prvenstveno da ne trokira i blokira u bilo kom pogledu, da ima dobar sound recorder tj mikrofon, da mogu da belezim ideje..kamera vise/manje ---u principu iphone 6s plus ali jbg.. zaista previse novca..
Takodje zapao mi za oko Blackberry priv, ali opet i on oko 400e i to model za azijsko trziste..
kad smo vec kod toga, moze li neko da mi pojasni....Nasao sam na netu Samsung galaxy note 4 n9100 (kazu da je to takodje original ali za azijsko trziste).a EU je oznake n910C. Ima samo umesto 32gb samo 16gb memorije (a to mi uopste nije bitno) i malo slabiju bateriju i onaj punjac slican USA strujnim ulazima, kao i ulaz za dve kartice.. O cemu se radi? Je li to zaista original Samsung i vredi li da ga kupim.. Za evropsko trziste je 400e a ovaj je 250e, s tim sto je garancija samo 6 danam dok je za EU 1 god... Ajd ako neko zna, da mi pojasni o cemu se radi, ne mogu da nadjem nigde na netu..Eto to je npr nesto sto bih mogao da uzmem, ali ne bih da se zeznem..jer ako cemo iskreno ni 300e nije mala para. Jel to tone Dubai verzije replike ili...?
Nemania is offline   Reply With Quote