View Single Post
Old 15-10-2016, 11:24 PM   #8
Nemania
Pro Member

Nemania's Avatar

Default Re: POMOC oko instalacije NI MASSIVE

Windows je instaliran pre vise od 6-7 godina, i hvala Bogu do sada jos ni jednom nisam radio reinstalaciju..
MOLIM VAS PROCITAJTE PAZLJIVO:
Mislim da znam sta je u pitanju, zeza Microsoft visual C++.
Neki programi pre same instalacije sami automatski pokrecu instalaciju ovog programa..(Ne znam zasto, ako neko moze da objasni)..
Instalirao sam NI Massiv koji je sam instalirao i ovaj Microsoft Visual C++ 2013..I kada sam pokrenuo Cubase, jbridgeovani massiv je usporeno radio i pucao mi je sistem.. Zatim sam unistalirao massiv i Microsoft visual c++ 2013 (a u racunadu vec imam instaliran visual 2005,2008,2010,2012 i 64 i 32 verzije), i kada sam pokrenuo ponovo Cubase, neki pluginovi nisu hteli da rade, npr Kontakt, trilian..a veoma su mi bitni...
Onda sad ponovo instalirao C++ 2013 (samo njega-skinuo sam ga sa neta) i sad rade pluginovi, ali mi se cubase skroz cudno ponasa evo nekih simptoma: Otvorim leksikon plug -nekad se cuje tako jaka mikrofonija, a nigde mikrofona, dalje, kada stavim lokator od nekog takta i pustim play, nema zvuka par sekundi, pa se tek onda zacuju neki instrumenti pa tek onda celi aranzman...pukne projekat..itd..To mi se desilo posle instalacije tog Visuala c++ 2013, do sad je sve radilo kao sat. Masina je jaka sa dosta rama..
Mislim da je sve to zbog tog MICROSOFT VISUAL C++ 2013, pa ako moze neko da detaljnije pojasni oko ovog slucaja, c++..itd, mislim da bi mnogima ovde na forumu znacilo...i kako to da mi je radio kontakt do sad bez tog c++2013, a sada nece bez njega..??? I zasto uopste mora taj visual da bude instaliran, i sto cubase ludi od njega, i zasto neki plugovi nece da se otvore ako odredjena verzija tog c++ nije instalirana...
Nemania is offline   Reply With Quote