View Single Post
Old 15-10-2016, 03:34 PM   #12
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Upload i share tuđe muzike

@awacs e pa to je vec nesto drugo, mislim sme se i to sto Igor zeli ali pod odredjenim strogim uslovima...
ja sam iz prvog Igorovog posta zakljucio da je njemu najbitnije da podeli svoju tzv plejlistu sa prijateljima:

"...Voleo bih da neku svoju kolekciju muzike koju privatno sluĊĦam podelim sa drugima, ono, klasičan upload i share, ali ne znam kako, tj. gde."

za deljenje plejliste, zna se, soundcloud, spotify, lastfm, itd...
a za exkluzivno strogo uploadovanje tudje muzike... e to vec sto se kaze slabije...

Igore moras da kontaktiras jutjub preko njihove sluzbe i da objasnis itd, postoje razliciti uslovi, gde kanal mora da bude muzicki, neprofitabilan, itd, da se izdavacka kuca slozi da pesma bude okacena u svrsi promovisanja, zatim razna ovlascenja, da sva prava i slusanja i klikovi i reklame idu drugome i razna ostala sranja koja jutjub zahteva, mism nemoj me pogresno shvatiti, postoje hiljade kanala koji to rade, bez problema sa licencom, kace npr dokumentarce, muziku, audioknjige, meditacione melodije statijaznam, ali u saglasnosti sa izvodjacima i izdavacima, ali to su muke da jednu pesmu autorizujes a kamoli 10ak 20ak...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote