Re: Upload i share tuđe muzike
Zato što želim da i drugi ljudi čuju ono što privatno volim da slušam.
Vidim da su na YouTube mnogi fajlovi sa dodatkom "full album", i da su ih postavili takođe neki ljubitelji određenog benda, međutim, na sopstvenom primeru sam iskusio da to može da odvede do ukidanja samog Yt accoundta, bez prethodno date šanse, tipa, "izbriši ili ćemo mi tebe izbrisati". Zapravo, bude upozorenje, međutim, i pre toga, i posle toga ti koji postavljaš nečiji album/pesmu nikada ne znaš da li ćeš naleteti na određenog "zaštitara" koji će te dokrajčiti. Ja sam dobijao podatak da je zbog zaštite ap pesma zabranjena tu i tu, ili worldwide, i kada bi se to dogodilo ja bih je odmah brisao, jer šta će mi to na kanalu. Ostala muzika imala je poruku da share znači monetize za tog i tog "zaštitara". Ali jeba je u tome što, kao što rekoh, možeš imati naknadni ban, posle par meseci, što je po meni bez veze. Tako, zapravo, ni ne možeš da poštuješ određena pravila, jer ni ne znaš da li ih u konkretnom slučaju kršiš.
Da ne ulazimo sad u to kako funkcioniše Yt, to očigledno nije mesto gde ovo što hoću mogu da ostvarim. Ima li neki drugi sajt?