Sve povale za ideju, trud, i izvedbu, od onih sam koji bi kratku formu gurali usred centralno-informativnih emisija.

Naravno, preterujem, ali malo...
Znaš šta stari, imam dve stvari da ti kažem: a) poboljšaj dinamiku i b) promeni stil.
E sad, da ne bih bio papan koji tu nešto filozofira, objasniću ti otkud ovo gore. Kontra redosledom.
Osmelio si se da na radiju praviš emisiju o IT-u. Ok, super, ali neko to mora da sluša, nečim moraš da ga "zakucaš" za zvučnik, da kada te čuje kaže "ju, što je ovo dobro (šašavo, interesantno, poučno). I tu na scenu stupa stil. Dakle, niko živ od radija ne želi interpretaciju, tj. da mu neko drugi pročita ono što može sam da pronađe na net-u, u literaturi, na fakultetu...
Verujem da si slušao Modlija, i nije slučajno što on uvek ima neku foricu kojom spaja suvu informaciju sa svakodnevicom. Kada na to dodamo karakteristiku njegovog pripovedanja i zvučne zavese, dobijemo ZAIR. ZAIR=Modli, Modli=Zair... Nikada taj čovek neće uspreti da svojim proizvodom nadmaši sebe, jer ljudi traže autora, emisije na radiju i tv-u, kolumne u novinama nisu Coca Cola, već stavovi, razmišljanje, karakter, stil.
A to sam moraš da osmisliš, jer to si ti. Voliš sarkazam, piči. Umeš da lupetaš, oblikuj to. Ono što te čini drugačijim mimo mikrofona, to je sirup za sok pred njim.
I drugo, poboljšaj dinamiku. Mora to malo brže da se čita. Znam ja prijatelju da je ovo Vojvodina i da se ovde uvek ima kade, ali takav pristup u medijima eventualno ima prođu u komedijama poput "Državni posao" i "Daško & Mlađa", nikako u emisiji o IT-u, koju, a smatram da je to na radiju uvek hendikep, vozi jedan čovek.
Eto, od mene toliko. Želim ti svu sreću u daljem radu, prika.