Quote:
Originally Posted by Bockie
Tera i te kako! I to skoro bičem!
Tako što kada radiš, bilo u privatnom ili državnom mediju, ti kao korisnik imaš 0,00% odluke o izboru softvera!
Radiš na opremi i alatu koji poslodavac ima, pa se ti žali "Upravi vodovoda"...
A šta ćeš kući... - tvoj džep..!.
Dakle, sve znamo, sve super, i neki majmun, interesno ili politički postavljen odlučuje.
Jako me zaboleva da li to sve finansira ujka Sem ili domaći Kancelar... Svakako je neko ko o tome pojma nema... A bio sam i ovde i onde i tvrdim da je tako...
I sad ratujem sa "tehničarima" da objasnim termin FREE Plug in...
Prethodno sam morao ove " ujka Semove" da učim zašto nije dobro emitovati sa integrisanih kartica...
A radim na sve najslušanijim stanicama drugog grada najveće države u regionu... (nezvanično i za sve ostale svuda)
*abanerija, Vaso moj...
Svuda i u svemu!
Sreća pa nismo npr, medicinski forum......jož bi se narod poplašio... 
|
Razumem ja šta ti govoriš, Boki. Uostalom, ne zaboravi da delimo isti geopolitički prostor. Ipak i dalje ne razumem kakve to veze ima sa cenom nekog softvera. Mislim, da sam gazda Sonic Foundru-jy, Sony-ja ili Magix-a nisam siguran da bih razmišljao o poslovnoj politici Javnog servisa Vojvodine.
Inače, naslušao sam se novinarskih „montaža zvuka” otkako su novinarima uvalili da budu sami svoji snimatelji i montažeri. Najviše sam bio fasciniran počecima te epohe, ono kad su reporteri otkrili Waves X-Noise, pa su reportaže zvučale kao da je mikrofon stajao u baštenskoj kanti za zalivanje.
Pozdrav,
Vasa