Niko ovde ne bezi od rada i odricanja... I sam kao violinista koji sam poceo da se bavim poslom od svoje devete godine znam sta je rad i odricanje. Na zalost bilo kome u devetoj godini da sam rekao da hocu da se bavim produkcijom, smejao bi se, iako sam i tada bio jako zainteresovan za mikrofone i miksete

.
Sto se tice zvuka i kvaliteta zvuka nisam mislio da postanem "slavan" preko noci, niti me to zanima zelim da neke stvari naucim a uopste me nije sramota da pitam jer sam ovde dobijao vrlo konkretne odgovore za moje probleme. Ako neko provede 12 sati u studiu bez hrane i pica, mislim da je dovoljno za pocetak. E,da... ja ne zelim da zaradim od studia jer para imam dovoljno da obezbedim porodici "za nas" pristojan zivot. Zelim da stvorim dobru muziku sam kod sebe kuci i za to cu se boriti i necu odustajati. Ako pri tom nesto i "kapne" to ide u opremu.
Da se vratimo na temu, kada sam mislio neke kompozicije tu sam mislio u globalu klasika, jazz, etno jer mi je to blizu odnosno akusticni instrumenti.
Hvala svima koji zele da pomognu.