View Single Post
Old 15-07-2016, 02:13 PM   #13
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Cubase original i VST-i pitanje???

Quote:
Originally Posted by phil.milmax View Post
Ne znam da ti kazem za konkretan slucaj. meni je Trilian radio sa Cubase 7 i 8. Glavna prednost ako budes prelazio na Cubase 8 je sto ti nece trebati jbridge i automatski ce koristiti resurse kompa. Ostalo je manje vise isto.

Ja sam potpuno presao na Reaper i svaki put kada ga ukljucim sve vise sam srecan sto sam to uradio. Skoro sam pozajmio Cubase 8 od drugara da exportujem neke stare projekte i sada, sa ove distance, ne mogu ni da zamislim koliko sam vremena izgubio koristeci cubase godinama. Hipoteticki, da je Cubase brz kao Reaper sigurno bih ga i dalje koristio jer je kao softver kompletniji ali meni je brzina najbitnija i do sada nisam naisao na nesto sto ne mogu da uradim u Reaperu tako da sam srecno promenio svog DAW partnera
Imam Cu5 pijaca i radi neverovatno nema problema sa najnovijim pluginoma..trillian , Kontakt , Waves, Fab filter, Ozone, Batteri itd itd..!
Instaliran je na svojem HDD i imam internet na njemu..W7.
Udaram, pljuskam, lupam je... sve po spisku i..možda jednom u 100x zablesira ali kad ga vratim projekt se upiše.
Dakle nije mi jasnan vaš problem..nikakav C++ ..ono što instalira i gotovo.
Imam u njemu i J-bridge i sve za sada fenomenalno radi.!!
Reaper je za CUB 5 mala beba..u više navrata ga isprobavah i kad dođem do blesiranja odustaje..i odoh na CUB 5. Za MENE Reaper ima jako loš Midi edit..audio nisam puno isprobao ali ništa posebno (za ono što znam). I brzina..kakva brzina?? Gdje je spor Cub5?? Dajte malo objasnite..da ljudi konaćno razluće što valja a što ne. Ja mislim da Reaper se ne može mjerit ni sa ćime s Cub 5. Razuvjerite me.