Quote:
Originally Posted by Nemania
Meni evo C5 vec 5 godina radi bez reinstaliranja win i cubasea, medjutim sada kada sam ubacio neke nove plugove (novi kontakt , battery i reaktor) koji su prilikom instalacije ubacili i MICROSOFT VISUAL C++ 2013, Neke projekte nece da otvori -izbacuje gresku i to je 99% zbog triliana. E a sad to je plug koji mi je potreban i koji ne mogu da brisem.
Da li se to moze dogoditi i sa 64bitnom 7-8 ? Inace trenutno je 5 koju imam 32 a neki plugovi rade na jbridge.
I na koji si ti presao softver?
|
Ne znam da ti kazem za konkretan slucaj. meni je Trilian radio sa Cubase 7 i 8. Glavna prednost ako budes prelazio na Cubase 8 je sto ti nece trebati jbridge i automatski ce koristiti resurse kompa. Ostalo je manje vise isto.
Ja sam potpuno presao na Reaper i svaki put kada ga ukljucim sve vise sam srecan sto sam to uradio. Skoro sam pozajmio Cubase 8 od drugara da exportujem neke stare projekte i sada, sa ove distance, ne mogu ni da zamislim koliko sam vremena izgubio koristeci cubase godinama. Hipoteticki, da je Cubase brz kao Reaper sigurno bih ga i dalje koristio jer je kao softver kompletniji ali meni je brzina najbitnija i do sada nisam naisao na nesto sto ne mogu da uradim u Reaperu tako da sam srecno promenio svog DAW partnera