View Single Post
Old 13-06-2016, 11:56 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: EAW-Anya na EXIT-u...

Boki je koristio javno dostupne informacije.
Boki zna iz trgovačkog iskustva da ovakve velike stvari idu obično malo drugačije... Lepo piše koliko oprema vredi, ali ne i koliko i kako je plaćena...

Sa jedne strane, uvek imamo ljude po svetu (svi mi) i uopšte, trgovačke veštine su nam negde u žilama...

Sa druge strane, to otvara razna polja...mašti na volju... Od samih ekonomskih aspekata, pa do toga kome je i koliko stalo da na Balkanu postoji ovakav sistem pre nego u berićetnoj EU...itd...itd...hodam po obodima pravilnika ponašanja...

Sa treće strane, to je dobra vest za zvuk uopšte. Makar to bili elektro-hemo-zombiji ili Ceca i trubači...

Lično mislim da ne postoji tržište za ekonomsku isplativost cele priče. Mislim na ceo region.
Potpuno NIKO nema račun da ima ozvučenje od milion i po' - za dve-tri manifestacije (diljem regiona) godišnje, kojima bi takav sistem eventualno trebao.

Dakle, računalo se na ceđenje državnih budžeta, rasipanje i generalan trend slabljenja ekonomija ili bar, održanja vegetativnog stanja... Bar kroz ovaj mali segment...

Ono što je dobro je da - nije da nije bitan zvuk!

Prase valja natoviti pre eksploatacije...

Je' sam surov?

Bockie is offline   Reply With Quote