Da, i ja sam isto skinuo iMovie prosle nedelje (trebalo nam za neki projekt u skoli za dete)..isto bilo za dzabe (!?) Lepo smo odradili 2 i po min video, malo stop-motion, malo video, malo time lapse..sve sklopili, dodali muziku.. i onda pomislim kako bi to bio tesko pre samo par godina na nekom PC-ju...
Inace ja sam posle jako dugo (4+ godine) presao sa starog 4S (iOS5 !!) na iPhone 6 Plus i razlika u brzini + novi OS = ludilo.
Sad sam i 4S updateovao na zadnji OS i lepo radi (malo sporije) ali mi je sad samo na Wi-Fi kuci i koristim ga kao daljinac za TV, svetla, i ostalu automatizaciju (posto je mali i zgodan a to)..
Jos jedan app na koji sam se izuo skoro..scanner - PC na kome sam imao stari canon scanner, crko a trealo mi nesto d skaniram i posaljem - app £3 radi do jaja!
A iPad ispade jedan od najboljih gadgets koji imam (kad bude neka kinta, uzecu novi Pro model) ..koristimo ga svi za sve i svasta - od gledanja live televizije, pa Netflix, za citanje magazina (nikad ispod 100 novih) i knjiga, remote kontrol, itd...
lepo sve to radi...