Pa ja nisam nikad radio elektroničku glazbu, ali live snimanja hrpe demo sastava jesam, kao i snimanja i montaže za potrebe radija.
Početkom 90-ih došao na radio Split na školsku praksu, u programu bila gužva i strka, u drugoj režiji bilo prazno, odmah mi se više svidilo snimanje i montaža od live programa, naučio koristit traku, skalpel i traku za ljepljenje na studerima A80 i A 820, čak smo ih i sinkali za snimat više kanala odjednom jer nije bilo traka za 4-kanalni studer J37 koji je bio tamo isto .
Onda imao pauzu uslijed faxa pa batalio sve oko snimanja,a ako sam šta i snimao s bendom, bio je to 4-kanalni tascam portastudio, pa sam se bavio drugim stvarima a kad sam ponovo počeo radit na radiu več su MD i DAT-ovi izumrli, a upoznavao se sa wavelabom, i prčkajući po njemu napravio revoluciju na radiu u izradi reklama jer niko nije koristio njegovu audio montažu nego su se svi ponašali kao da je MD, ljepili su "na živo" snimke koje su prethodno editirali posebno pomoću opcije "paste special"
Kad sam se vratio sviranju a to je bilo tek 2008-me tada je več postojao Cubase SX3, ali trebalo je dobro optimizirat tadašnje kompove da bi radio kako treba.