View Single Post
Old 17-04-2016, 09:19 AM   #35
obicni user
Member

Default Re: "Kada je dosta produkcije?!"

Quote:
Originally Posted by tajna92 View Post
Ti si, izgleda, baš razoèaran...
Paaa sad kako se uzme. Razocaran??? Donekle da ali vecina postova i nije razocaranje. Mozda vise gledanje svijeta sa svim svojim pozitivnim i negativnim stranama. Prihvacam sustav i vrijeme kakvi jesu. Jesu li ispravni??? Ovisi tko odgovori na njih. Ja sam iz vremena kad smo igrali zmurke, kaouboja i indijanca, pili vodu iz crijeva za polijevanje vrta, pa i potoka...�� . I cekao sam kasne sate na radio ljubljana da cujem flojde, stritse...jerbo toga na lokalnim stanicama nije bilo. No batalimo. Ono sto pisem moje je poimanje onog sto nam je napredak donio. No zadovoljstvo trazim tamo gdje ga mogu naci. Nekad je to u slusanju nekih starijih numera, nekad je to kuhinja, rostilj, a nekad i pokusaji da svoje zamisli prenesem u opipljivi (slusljivi) oblik. Dakako nisam skolovan za tako nesto, vise na bazi citanja, slusanja...i pitanja vama banalnih stvari. Jel to dobro..istina meni je a vama sigurno ne bi bila ni kvalitetna ideja. Stavim pa sudite.. Sto pokusavam s tim??? Nista. Nemam nekih tenzija prema estradi. A iskreno nemam ni osnovnih hardverskih sustava u glavi koji si neophodni za nesto sl. Dakle zivim svoj zivot kako najbolje mogu sa svim plusevima i minusima. Nekad izgleda ko frustracija, nekad dosaðivanje ali. ..to se moze rijesiti na milion nacina. Jednostavnim zaobilazenjem, ili cak baniranjem. A moze i jbnjm u mozak a i to sam proso.
http://www.mediafire.com/download/0k...4d265iz/xy.mp3

Last edited by obicni user; 17-04-2016 at 10:48 AM.
obicni user is offline   Reply With Quote