@obicniuser citam ove tvoje postove skorasnje sa svim ovim silnim pitanjima koja ni malo nisu jednostavna ali nekad odgovori mogu da budu mnogo prosti ako znas sta trazis... kapiram sve sto pitas jer sam i ja ta pitanja postavljao sebi pre dosta godina, pa cak i prodje ponekad neka misao...
jednostavno moras da znas sta hoces, i moras da znas sta je ono sto ti srce zeli, sta je ono sto postignes i budes istinski srecan... svi smo se zaljubili u muziku u nekom trenutku, ali radimo stvari u muzici koje ni ne volimo, da bi zaradili neki dinar da kupimo stvari koje nam ni ne trebaju da impresioniramo ljude koje ni ne volimo

a opet nismo srecni i dodju 1000 pitanja ko tebi sad...
prosto, i once-and-for-all, da zakljucimo - ne moras da budes perfekcionista da bi bio srecan, ne moras da budes opsesivan da bi radio muziku i da bi je voleo, ne moras da radis u muzici ono sto ne volis da bi te usrecilo, i najvise od svega,
ne moras da se trudis da budes i zvucis kao svi ostali!!!
ja bi ti iskreno preporucio da procitas nesto, ne vezano za muziku vec za pop psihologiju, nekog alhemicara ili tako nesto, bez sve sale, da se vratis malo zuruk i da ti se razbistri um
sta je ono sto ustvari zelis da postignes i
zasto? svi mi ponekad zalutamo u tim opsesijama, u nepotrebnim glupostima, te dal je bolji ovaj monitor ili ovaj, ili ovaj pickup ili onaj, ili ovaj sner ili ovaj pokusavajuci da imitiramo neke "velikane" koji nam i sami nekako kazu "ljudi, ne pratite mene, i ja sam izgubljen..."
radi bre ono sto volis, na nacin koji ti odgovara, uz mogucnosti koje mozes, zabole te za sve, i za sva misljenja, nasa pogotovo, ne komplikuj stvari, pravi greske i uzivaj u njima, u tome je lepota, ko sto je nekad neko reko - muzika nisu note, vec ono izmedju njih...
pozz i uzdravlje