Quote:
Originally Posted by BlasterMaster
mislim da je Till its gone pesma radjena za bajkersku seriju Sons of Anarchy, pa vidim da je privukla dosta paznje, mada je to izaslo jos prosle godine cini mi se cak mislim da je imam i u telefonu  jos tad me odusevila na keca, lirika na mestu, covek se cima oko sounda definitivno... i drzi do sebe i do juznjackog stava...
@jan, ako ti se yela cini dobar, definitivno preslusaj poslednji album MGKa... produkcija, tekstovi, refreni, vokali naaa mestu... od prve do poslednje pesme slusas album i ne verujes... odma na startu je pesma Spotlight, ja bolju rep stvar u poslednje vreme nisam cuo, mozda ako izuzmem j cola ili kendrika...
|
Radio je on za sebe ali se pojavila u SOA, i pojavila se na saundtreku za Black Mass sa Johny Deep-om ali u drugacijem malo aranzmanu
Imam odbojnost ka MGK-u zbog beef-a sa Yelawolfom i disrispektom prema Yeli, i barem ono pre (Laceup) mi je bio neki klinacki trip i tacno cujem da repovao bar po bar na seckanje, nije mi zanimljivo. Ne mogu da govorim za novi album, ali Yela ima neku zivotnu filozofiju koju ovaj nema i ceo ovaj tip sa muzicarima koji mu sviraju kroz skoro ceo album i na nastupa sa njim itd mi je do jaja...