View Single Post
Old 06-03-2016, 05:29 PM   #4
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Masta Ace - Disposable Arts (Official Album Documentary)

Quote:
Originally Posted by Haxli View Post
Dijagnostikovana multipla skleroza, odavno... verovatno si na to mislio...

Skoro sam zakachio da radi na novom albumu, trebalo bi da izadje do kraja godine...
nije se "zdravlje" pominjalo...
Pa mislio sam da ga zbog bolesti slabo ima... Mada je 90ies hiphop u danasnjem vremenu odavno prestao da me lozi, u smislu da mi se ne svidja kako ga, pa cak i face iz tog perioda rade danas. Meni se 90e rap zavrsava sa Body of The Lifeforce of Afu-Ra 2000. i kasnije sa The Ownerz od Gangstarr-a 2002-2003 i to je to, posle toga mi sve zvuci kao imitacija tog zvuka...

Mozda ima i veze sa pristupom miksanju (i cinjenicom da masa tih artista od tada nemaju budzete pa im miksaju neki lokalci) i loudness war-u, gde mora da prevaris slusaoce da nesto sto je glasno je jos glasnije i tu bass prosto nema gde da oscilira u tom malom dinamickom opsegu, i time da su 90ih u repu naj in the face elementi bili bubnjevi, a sad se to okrenulo u korist vokala, i onda to barem meni nema tu tezinu vise... Skoro sam slusao remasterovani A Tribe Called Quest neki anniversary album i ako je i dalje to ta produkcija, nema brate gde bass da izoscilira, dobosi zvuce dobro, bass mi je tanak, dok ono pre i ako je tise, pomera bubrege, tu je bass i danas u remasterima al nije vise toliko ogroman sto me je pre lozilo...

Tako da, vise me ne obuzme odusevljenje kad vidim da neka stara faca radi album, nadam se da cu se prevariti sa Masta Ace-om.

Ja se uvek raspisem heh...
Jan is offline   Reply With Quote