View Single Post
Old 06-03-2016, 12:14 AM   #12
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Studio Soundgrounded

Quote:
Originally Posted by NLP View Post

Te "popreke daske" su 1D MLS diffsorberi, ništa drugo
slično kao zadnja sttjena gdje smo implementirali 2D MLS RPG like diffsorbere ali nabildovani...

Može se isntalirati obične svetiljke i bez te plastike dakako, imajo "spring" nogice, da se ne naslanja direktno na materijal... i to to je to.
ne, nismo se razumeli, nisam mislio na 1D letvice-difuzore za povratak "zdravih"
nego na ove bas drvene daske siroke, na kojima su montirane sijalice (sada vec led diode)
znaci, kazes elektroinstalacione casice/doze sa nastavkom za sijalicu... do sada nisam vidjao nigde taj nastavak za te doze, vidjao sam samo one sa spring drzacem za knauf/drvo, nisam ni razmisljao da moze sa tim, uglavnom sam mislio da se pravi neka kutija, da odvoji zice od vune itd...
e sad reci mi, kako bi recimo kad bi pravio cloud bez dascica (recimo obican absorber) sa platnom, kako bi montirao sijalice i da li bi tad bilo moguce opasnosti za tkaninu od zagrevanja itd? a da ne budu samostojece? da li bi to bilo moguce, pitam iz radoznalosti jer planiram sam da izradjujem neke absorbere ali bi izbegao te daske u kojima su sijalice...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote