View Single Post
Old 29-02-2016, 08:30 AM   #3
obicni user
Member

Default Re: uplitanje artista u vaš rad

Dakako. Sva slicna pitanja su filozofska pa ljudi ne zele odgovarati na njih. I da ne bi ispalo kak pljujem po necijem znanju..naprotiv. Cijenim svaciji rad bio manje ili vise zahtjevan. Isto tako vezano uz taj audio biz imam losa iskustva. Zasto. Jer sam vjerovao da covjek zna. I nisam se prevario. On zna, ali to nije bilo ono sto ja zelim i placam. Evo primjer.
Rzjbo te neki polupjevac sa svojim zahtjevima. Ti mu tumacis kako mora ovo ono a on bleji i kaze oce ovak. Ubio te i pojam. Odlazis kuci i prolazis pored pekare. Kasni sati. Mirisi svjeze peceni kruh. Ulazis..
- molim vas jedan bijeli
- moze moze. 10 dinara. Upravo izvađen iz pecnice. Ali sto ne biste uzeli rađe crni.
-ne ne...ipak bi bijeli
-ali gledajte ne samo sto je jeftiniji nego i puno zdraviji. Vjerujte. Ja to znam. Cijeli sam zivot posvetio ovom poslu. Manje kalorija, ne deblja.. Msm kako ocete ali..
-( ma sta ovaj kenja) ne ne. Ja bi ipak bijeli.
-a dobro. Kako vi zelite. Ode, donese upakiran u papirnatu vrecicu. Uzme 10 din.
Dođes doma a ono crni kruh, platio si ga 10 din.
Os mu jbat sve po spisku, il mu zahvalit sto te zjbo pa ti za 10 d ipak dao crni. Pobrinuo se za ono sto je bolje za tebe, kad ti vec ne znas. Ipak je on struka.
Sory na off. Ali to je filozofija. Samo u drugoj bransi.
obicni user is offline   Reply With Quote