View Single Post
Old 28-02-2016, 07:57 PM   #1
obicni user
Member

Default uplitanje artista u vaš rad

Iskreno, kako reagirate na necije uplitanje u vas posao. Jeste li dosli u situaciju da ste isli linijom "ja sam glavni" pa na kraju nitko nije bio zadovoljan. Ili da ste prekasno uvidjeli da je covjek imao pravo. Kako pak reagirate kad neki nepoznati izvođac jos uvijek trazi sebe, smjer.. Ima ideju ali ne zna vam profi-frazama objasniti sto zeli. Konkretno ja sam davno imao dosta losa iskustva s majstorima. Dakako imali su moj respect i uglavnom sam uvijek odradio sto su zahtijevali. Ali autorski radovi su bili manje vise...krs. Naime imao sam viziju koju sam bar 80% prenio u demu. Da bi odustajanjem od svojih vizija jer nisam kompetentan, ispalo nesto sasvim drugo. Rezultat..ja nisam bio zadovoljan, a oni koji su bili(rođaci) ionako bi bili i u drugom slucaju. Dakle tirazu od 10 kazeta platio sam samo da budem posten. Dakle idete li i vi tim smjerom zato jer se podrazumijeva da artist ionako ne zna sto oce..osobito ak nema producenta. Ili nekad pokusate razmjeti izvođaceve andefinisn zelje
obicni user is offline   Reply With Quote