View Single Post
Old 26-02-2016, 10:06 PM   #13
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: ValhallaDSP Plate

Quote:
Originally Posted by Haxli View Post
ostaje u mixu, ne gubi se... bubanj, vokal... brzo dobijem to shto mi treba i idem dalje

Generalno:
Lepo radi, malo troshi, jeftin... sigurno je i to kupilo ljude

Bravo! E to je dobar odgovor, koliko ostaje u miksu.
hehe, vidim da vas je dotakao moj narcizam u jednom momentu, ali neka, dobro je za diskusiju.

Kažem, drugačiju muziku uglavnom radim i slušam, ali upravo je težište na tom izlazu kroz miks, gde nekad koristim i reverbe koji su možda sasvim osrednji ali "rade u miksu"... Uad dreamverb je tipičan primer, prljav, gadan, ali svira odlično, LX480 takođe, D-Verb sa PT isto zna ponekad da odradi posao za ponešto, dok sa druge strane ima toona reveraba koji zvuče predivno kad soliraš kanal i onda jednostavno nestanu u slici, pa dodaj,dodaj, pa muljavo... I zato, kada mi zaista treba nešto ozbiljnije, skupim kintu pa iznajmim neki uređaj. I razlika je zaista predebela!

Ne kažem, meni najdraži snimak sam ipak uradio komplet ITB...pomenuti dreamverb...I zvuči mi brutalno i dan-danas! Znam za gomilu primera gde su ljudi dobijali ozbiljan zvuk iz plagova, ne poričem to!
Ali da mi nije hard disk zacrko i propali kanali... Miksao bih ponovo sa spravom definitivno. Makar samom sebi da slušam...

Bockie is offline   Reply With Quote