View Single Post
Old 25-02-2016, 11:49 PM   #3
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: ValhallaDSP Plate

Ja ovde čujem još jedan "običan, beskarakteran, ready built in" reverb koji se dobije uz skoro svaki DAW. Bar njegov rezultat tako zvuči. Dakle, ograđujem se na sebe.

Najgovnjiviji plug in koji dođe uz svaki DAW se našrafi na solo instrument ili sekciju i meni zvuči isto ovako. Ne pričam o "okreni fazu - dobićeš nulu" floskuli, već ovako slobodno, kao čoveku koji ipak ima bar 10 minuta poštenog snimka iza sebe.

Ima li neko da okači ceo rad, gotovu pesmu, ne mora svoju, koja potvrđuje kako ne samo ovaj, ali i neki srodni alati - se zaista "nose" sa zadatkom?

Ne mora da briljira, ali "ej, pošteno svira" efekat...? Ili "Nije to -to, bez njega"...! Dakle, ne mora da pesma "pliva" u efektu, ne pričam o tome, već o svrsi dodavanja efekta, o učešću u slici, ne samo o ličnoj satisfakciji tokom rada sa rezultatom koji je poznat samo autoru, potpisniku produkcije.

Pod svesnim rizikom da se izblamiram, jbg, slušam muziku drugog vremena uglavnom itd...ali postavljam pitanje, zaista me zanima i pitam iskreno, kao dete...

Bockie is offline   Reply With Quote