View Single Post
Old 31-01-2016, 01:26 PM   #153
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Koji DAW koristite?

Napravicu screenshot svih settings-a da bih poslao prijatelju koji ima isti problem...

U kratko, primera radi imao sam problem sto u velikim i teskim projektima kad pritisnem stop cekam 5-6 sekundi da stane dok za to vreme tih 5-6 sekundi stalno secka, to je bila katastrofa. Na njihovom forumu sam video da su nekoliko njih resili iskljucivanjem Midi out-a (? a ja ga ni ne koristim), i de-chekiranjem nekih funkcija pod Midi/Reset by. S obzirom da midi jedva da koristim i narocito ne output, sve sam decekirao, i problem sa seckanjem pri zaustavljanju je nestao, koliko god to apsurdno bili jer moj projekat nema nista sa midijem.

Onda, pod Buffering, vec sam primecivao da manje crackles imam kad mi je Thread Behvaiour na Relaxed. Sve ostalo sam dechekirao (jer je neki lik sa takodje relativno jakim racunarom tako resio problem), osim Anticipative Processing koji sam povecao na 400ms ( bez nekog razloga, radilo mi je i na 200, ali stabilnosti radi da mogu vise da stavim)...

Ne mora da znaci da ce i vama sa ovim podesavanjima da bude bolje, ali mozete da probate...

Jesu u sustini dva-tri podesavanja, ali sam mnogo pucao u prazno dok nisam dosao do podesavanja koja mi prave razliku.

Evo slike da vam bude jasnije:

Last edited by Jan; 31-01-2016 at 01:30 PM.
Jan is offline   Reply With Quote