View Single Post
Old 30-01-2016, 10:02 PM   #6
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Skroman solidan studio

Quote:
Originally Posted by 3tonal View Post
... mada me plaši da kupim Casio jer mi se čini da takva klavijatura, recimo, neće moći da se proda...
Tačno. Sigurno da neće! Ni jedan komad opreme neće...

Sa druge strane, zašto ulaziš u ovo sve? Ne bivam drzak, nego zaista pitam.
Ulaziš u posao? Ili hobby...?
Ako je to posao, onda su to troškovi poslovanja. Kao kad uzmeš lokal za hamburgeriju, pa struja košta, imaš komunalije, nezajažljivog finansijskog inspektora itd...

Ako je hobby...pa i to košta...dakle, nije tu da donosi novac... osim ako ne preraste u posao pa onda to postanu troškovi poslovanja...

Vidi, sad kao ekonomista ti kažem da je svaki dinar uložen u ovo bačen ako nemaš plan i strpljenje za povraćaj ili svesno ulažeš u "mir u kući". Oba su dovoljan razlog.

"Oženiše me muzikom" - peva Neša Galija, e sad na tebi je da proceniš jel voliš da flertuješ ili je po sredi brak.

Predlažem flert, pa polako, vidi kako ide......idi na minimum troškova, "piće i kežual provod"...

Midi klavijatura,neka bolja semi-weight, AT-M50 sluške definitivno, možda neku noviju kartu, da si sigurica za drivere i podršku, mada i 1212m radi tehnički veoma dobar posao... dok može... Zaboravi iole ikakve monitore u tim okvirima. Kasnije...

...i čuvaj kintu, polako...

Bockie is offline   Reply With Quote