View Single Post
Old 21-01-2016, 11:03 PM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Koji DAW koristite?

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Da pitam čisto kurioziteta radi: to neki raznorazni vokali. što glavni, što pozadinski?

Pozdrav,

Vasa

Tako je, zenski rnb, jedno 40 kanala vokala, mahom harmonija, zapravo jedan je lead vokal, ali refren je hor koji je nasnimavanje, 7-8 linija po 4 vokala ... Pevanje je bilo okej, Auto tune nije tu toliko zbog ispravke koliko zbog toga sto Auto-tune sad svi traze makar malo, zbog boje kojeg daje, a i meni je lakse kad je performans okej da ne moram da melodajnujem nego samo lupim auto-tune malo jos ako to zahtevaju jos bolje...

Elem probao sam da zamenim auto-tune sa tune-om iz Izotope Nectara, medjutim ista prica...

Ja zaista volim Reaper, ali sta cu... Mada, da kazem, skoro je jedan iz ekipe sto radi ove SWS ekstenzije priznao da mu se Cubase bolje ponasa sto se tice CPU-a (osim na 1024 sempla, sto je meni cudno) i da je reaperov midi sra*e i da na zalost mora da prestane da se bavim menjanjem tema, customize-acijom, da hoce da se bavi muzikom, s obzirom da je bio u pitanju ugledni clan njihove zajednice nisu bacili drvlje i kamenje na njega...

Al dobro, moracu da testiram malo S1 da vidim kako se on ponasa Bilo je nekih stvari koje su mi smetale u Cubase Elements onom krekovanom i to je odlozilo da ga kupim jos uvek, jer kad ga kupim nema nazad, sto si platio moras da opravdas Salim se, uvek mogu da ga prodam...
Jan is offline   Reply With Quote