View Single Post
Old 11-01-2016, 04:05 PM   #12
bubu
Member

Default Re: Ozvucenje za teretanu pomagajte!!! :)

Ja ne znam kakvi ljudi tam rade al ovo je totalni promasaj osim ako se navecer teretana pretvara u disko. Onom na biciklu ces poderat bubnjice a na drugoj strani ce bit taman.

Ko sto su vec neki rekli, vise malih zvucnika koje mozes postaviti visoko na zid/plafon (pa moze bit i bijeli jer ga nitko nece pipkat i uprljat) -> dobra distribucija zvuka znaci i dovoljna glasnoca u cijeloj prostoriji. Ne trebaju tu ne znam kakve razine tlaka.

Za cijenu ovog jednog zvucnika mozes polovnih malih kupiti barem 3 komada, i to solidna. I jos dodas subwoofer da malo niskih frekvencija bude. I ne treba ti nista vise od kompjutera i pojacala prije zvucnika (nikakva mikseta). To povezes s obicnim kabelom kao sto je netko rekao.

Tu gdje sad idem u teretanu malo je veca i isto ima dvije prostorije s time da je mala velicine ko tvoja velika. Ja mislim da je max 3-4 mala zvucnika unutri i skroz je ok. Nije glasno, al ugodno da mos pricat normalno. Moglo bi glasnije al dodaj jos jedan dva plus sub i bude dobro
bubu is offline   Reply With Quote