Pa sad ak pišem dalje ispast će trolanje nekoga ko nema pojma o srži stvari. No ispada da cifra koju mi kaže majstor za pjesmu jest tako velika zbog njegovog ega. Naime opravdanje se najcesce svodi na ono " znaš li koliko stoji ova oprema". Dakle cifra pjesme je takva zbog osobnog ega da za zadovoljavanje klijentovih potreba moram svaki mjesec kupovati novi vejvsov bandl.
No nadam se da neće netko zamjeriti.
Činjenica pak je da uza sve te silne dawovw, hardvere i softvere, plagine i vstiove sve je manje onoga što bi trebao biti produkt svega toga....pjesama.
Naime uz dužno poštovanje prema struci, ja nisam čuo već godinama pjesmu koja bi bila više od petodnevnog hita na radio postajama. I uvijek sam mislio da sam ja čudak koji ima visoke kriterije dobre glazbe pa se u tom pogledu nisam maknuo od devedesetih, sve je češći slućaj da oni kojima je stalo do dobre glazbe ipak posežu upravo za tim razdobljem. A nije bilo ni cubenda ni ičeg sličnog. Bila je pjesma koja se nije svodila na lomim čaše ruke mi krvave zbog toga jer će netko sutra da mi napravi dete pa ću da padnem u nirvanu jer sam jedina budala koja sluša uzbunu i sirene.